Skip to main content

Wil jij als schoolleider een team om je heen dat je helpt bij het in praktijk brengen van je visie? Stap dan in De Ruimte! We gaan de groep uitbreiden, zodat we nog meer kennis, ervaring en wijsheid in De Ruimte hebben waar jij als schoolleider gebruik van kunt maken.

In De Ruimte:

  1. neem je de tijd en rust om de diepte in te duiken over de vraag ‘wat versta ik onder goed onderwijs en hoe krijg ik dat in mijn organisatie voor elkaar?’,
  2. doe je dit niet langer alleen, maar samen met al die kennis en ervaring van andere bestuurders en schoolleiders,
  3. ontwerp je met de groep de processen die voor jou aan de orde zijn in je eigen school,
  4. kun je rekenen op een uitstekende begeleiding en coaching om (veranderkundig- en persoonlijk-) leiderschap onder de knie te krijgen, 
  5. heb je toegang tot innovatieve leiders in andere sectoren dan het onderwijs die stuk voor stuk leerzame innovatie processen hebben doorlopen.

Dit alles is De Ruimte. Waar je je kunt terugtrekken, nadenken, ontwerpen, samen met andere collega’s en veel kennis, in verbinding met de wereld, op fijne en inspirerende plekken. Niet als extra ballast naast je werk, maar als ondersteuning van je dagelijkse werk. We zien mooie ontwikkelingen in de groep die nu al in De Ruimte is.

Meld je aan voor een online informatiemoment over De Ruimte waar alle ruimte is voor jouw vragen. Deze zijn op maandag 4 oktober om 9.00 uur of op maandag 1 november om 9.00 uur.

Aanmelden kan via de contactpagina van onze website www.deruimte.co of door een berichtje hier achter te laten.

 

Jan Fasen

Author Jan Fasen

More posts by Jan Fasen

Leave a Reply