Leestijd: < 1 minuut

Wil je in een inspirerende omgeving werken? Kom dan in de week van 16 t/m 20 november naar de Seats2meet locatie Heyy op Niekée in Roermond. Profiteer in de actieweek van een bourgondisch lunchbuffet, elke middag een andere workshop en upgrade naar de luxe Seats2Inspire. Helemaal GRATIS!

Het thema deze week is ‘Leren in ontmoeting’. In de ontmoeting met anderen ontstaan vaak de beste ideeën. Daar geloven wij heilig in. Via www.seats2meet.com reserveer je eenvoudig een plek in Niekée aan de Oranjelaan in Roermond. Geef aan met hoeveel mensen je graag komt en geef aan of je in stilte wilt werken of juist in de inspiratie van het onderwijs. Let’s meet in S2M Heyy!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *