Leestijd: 1 minuut

Ik heb niks met revoluties, wel met iedere dag het leven een beetje beter en mooier maken. Met een goed gemoed en optimisme. Door samen te werken en in actie te komen. In beide ligt vaak de start voor de oplossing van een probleem. Soms moet er iets voor overhoop gehaald worden. Dan is er moed en lef nodig.

Ik boom graag over ideeën. Maar nog liever voer ik ze uit en onderzoek of ze werken. Niet door eerst beleidsplannen erover te schrijven, maar door aan de slag te gaan. Vertrouwend op ons gezonde verstand, grensverleggend dankzij onze verbeeldingskracht en ondersteund door de overvloed aan wetenschappelijke inzichten. Ik schrijf dingen pas op als ze werken, niet eerder.

In mijn dagelijkse praktijk geef ik leiding aan het realiseren van nieuwe ideeën of het verbeteren van bestaande, voor zover deze de samenleving een mooiere en betere plek maken om te leven. Leiderschap is een vak waar ik veel ervaring in heb en waar ik door de jaren heen een eigen stijl en aanpak bij ontwikkeld heb waar ik geregeld over vertel en masterclasses over geef. Leiderschap loopt als een rode draad door mijn werk als interim directeur bij Niekée in Roermond, waar ook Agora onderdeel van is. Ik deel graag mijn ervaring en expertise en fungeer geregeld als sparringpartner en coach.

Onregelmatig deel ik hier waar ik mee bezig ben en wat me bezighoudt.