Leestijd: < 1 minuut

Het programma waar ik met bijzonder veel plezier en vaak ontroering naar gekeken heb het afgelopen seizoen is ‘Ali B op volle toeren’. Daarin laat Ali de jongeren van nu kennis maken met muzikale iconen uit het verleden.

De allermooiste vond ik Hennie Vrienten (Doe Maar) die in zijn eigen stijl een versie schreef van de rap: Lotgenoot, van Ali’s vriend Winne.

Een heerlijke beat…..en de beat en de beat en de beat en de beat gaat door.

Met mooie zinnen als: ‘We gebruiken andere woorden, maar dezelfde akkoorden’. Om daarmee de verschillen in tijd te overbruggen. Door tijdloze muziek elkaar ontmoeten met nieuwe woorden, andere waarden, maar met dezelfde liefde voor het leven.

[wpvideo 8faywxVM]

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *